,

ΧΡΗΣΙΜΟ

9 Πολύτιμες Συμβουλές που θα σας Βοηθήσουν να Ξεχωρίσετε το Αυθεντικό Άρωμα από την Απομίμηση!

Ακόμα και σε μεγάλα καταστήματα, υπάρχει ο κίνδυνος να αγοράσει κάποιος μια απομίμηση ακριβού αρώματος. Αυτό δεν είναι μόνο αισχροκέρδεια, αλλά μπορεί να είναι και επικίνδυνο για την υγεία μας. Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει το αυθεντικό προϊόν από την πιστή απομίμηση. 

Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αγοράσετε ένα αυθεντικό άρωμα χωρίς να ξεγελαστείτε.

1. Διάφανη μεμβράνη συσκευασία

11523

Το χάρτινο κουτί της συσκευασίας καλύπτει μια πλαστική προστατευτική μεμβράνη. Στις αυθεντικές συσκευασίες αυτή η μεμβράνη είναι τεντωμένη καλά και δεν σχηματίζει ζάρες και δίπλες. Στις απομιμήσεις συχνά φαίνεται πιο πρόχειρη.

2. Ραφή πλαστικής μεμβράνης

21026

Η ραφή στη πλαστική συσκευασία δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 5 mm, να έχει εξογκώματα και να έχει ίχνη κόλλας. Στην αυθεντική, η ραφή είναι πολύ λεπτή και διακριτική.

3. Χαρτόνι

3806

Οι κατασκευαστές των αυθεντικών προϊόντων δεν κάνουν οικονομία στο χαρτόνι, και στο εσωτερικό των συσκευασιών φτιάχνουν ειδικές εγκοπές και σχήματα ώστε το μπουκαλάκι να μένει σταθερό. Το χαρτόνι πρέπει να είναι ποιοτικό και να κρατάει σταθερό το μπουκαλάκι. Προσέξτε το χαρτόνι να είναι λευκό, και όχι να γκριζάρει.

4. Επιγραφές στο κουτί

4691

Στο κουτί η επιγραφή με το οικολογικό σήμα (δύο βέλη που σχηματίζουν κύκλο), ΄στις αυθεντικές συσκευασίες το μαύρο βέλος πάντα δείχνει προς τα πάνω σε σχέση με το ανοιχτόχρωμο.

Μη ντραπείτε μέσα στο κατάστημα να επαληθεύσετε πληροφορίες του προϊόντος με την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας. Αν η παραμικρή λεπτομέρεια δεν είναι σωστή, τότε έχετε μπροστά σας μια απομίμηση.

5. Σχέδιο

 5599

 

Συχνά βλέπουμε αρώματα που μοιάζουν με τα αυθεντικά, τόσο ως προς το όνομα, αλλά και το σχέδιο. Καθώς τα αυθεντικά προϊόντα έχουν πνευματικά δικαιώματα, οι απομιμήσεις δεν μπορούν να είναι ακριβώς ίδιες. Γι” αυτό πρέπει να κοιτάζετε προσεκτικά το κουτί και το μπουκαλάκι.

6. Χρώμα αρώματος

6564

Τις περισσότερες φορές, τα αυθεντικά αρώματα δεν έχουν έντονο χρώμα. Αν το χρώμα του αρώματος είναι αρκετά έντονο, τότε υπάρχει πιθανότητα να είναι απομίμηση.

7. Καπάκι αρώματος

7539

Στα αυθεντικά αρώματα, το καπάκι του μπουκαλιού είναι απολύτως συμμετρικό, εκτός και αν το πρωτότυπο σχέδιο είναι ασύμμετρο.

8. Σειριακός αριθμός παρτίδας

j15-810x425 8469

 

Ο σειριακός αριθμός πρέπει να είναι τυπωμένος στο κάτω μέρος του κουτιού, όπως και ο ίδιος αριθμός θα πρέπει να υπάρχει στο κάτω μέρος του μπουκαλιού (όχι αυτοκόλλητο!).

9. Μπουκαλάκι

9418

Τα μπουκαλάκια των αυθεντικών αρωμάτων έχουν σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά. Στις απομιμήσεις υπάρχουν ανομοιογένειες.

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να συνοψίσουμε ότι στο αυθεντικό άρωμα κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με υψηλή ποιότητα, από τη συσκευασία μέχρι το ψέκασμα. Αν εξετάσετε προσεκτικά τις απομιμήσεις, έχουν λιγότερες λεπτομέρειες. 

Credit: adme.ru

Πηγή

loading...

8 Φυσικοί τρόποι για να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους!

Βαζει μια φέτα ντομάτας στο πρόσωπό και έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα