Η νεαρή κοπέλα στις φωτογραφίες ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο χορό του σχολείου της… Και τα κατάφερε!

eftiakse-afto-to-forema-monh-ths-kai-phge-sto-sxoliko-xoro-1

Πως; Χάρη στο εντυπωσιακό φόρεμα της που δημιούργησε η ίδια! Το υλικό που χρησιμοποίησε είναι πρωτότυπο και απλό: Καπάκια από μεταλλικά κουτιά αναψυκτικών!

Η νεαρή κοπέλα από την Κολομβία σκέφτηκε την ιδέα όταν ήταν ακόμη μικρότερη και παρακολουθούσε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Έτσι, άρχισε από τότε να μαζεύει καπάκια και όταν ήρθε η μέρα της αποφοίτησης είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τα 6328 που χρειάζονταν για να δημιουργήσει το φόρεμα.

eftiakse-afto-to-forema-monh-ths-kai-phge-sto-sxoliko-xoro-2

Όπως λέει η ίδια «είναι άλλο να φτιάχνεις βραχιόλια από καπάκια και άλλο κάτι πολύ μεγαλύτερο. Στα καρτούν φαίνεται πολύ εύκολο. Δεν είναι όμως».

eftiakse-afto-to-forema-monh-ths-kai-phge-sto-sxoliko-xoro-3

Τελικά όμως ο κόπος της άξιζε και με το παραπάνω. Κάποια λειτουργικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα το βάρος του φορέματος που ζύγιζε 4 κιλά ή το ότι δυσκολεύονταν υπερβολικά να καθίσει σε καρέκλα, δεν στάθηκαν αρκετά για να της αλλάξουν γνώμη.

Η εφευρετικότητα της δεν πέρασε απαρατήρητη από έναν επαγγελματία φωτογράφο που μόλις την είδε, εντυπωσιάστηκε και της ζήτησε να την φωτογραφίσει.

eftiakse-afto-to-forema-monh-ths-kai-phge-sto-sxoliko-xoro-4

Τις επόμενες ημέρες αυτές οι φωτογραφίες ταξίδεψαν σε ολόκληρη την Κολομβία και πολύ σύντομα σε ολόκληρο τον κόσμο!

eftiakse-afto-to-forema-monh-ths-kai-phge-sto-sxoliko-xoro-5

Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις την αμηχανία που νιώθεις όταν βλέπεις κάποια που φοράει το ίδια ρούχα με σένα..

Πηγή: dinfo

loading...