,

Ένας καφές να τον πιεις στο χωνάκι

Ο καφές, το παγωτό και η σοκολάτα είναι σίγουρα από τις μεγαλύτερες απολαύσεις για τον άνθρωπο. Έτσι ο νοτιοαφρικάνικης καταγωγής barista Dayne Levinrad, όταν γύρισε στο Γιοχάνεσμπουργκ μετά από 4 χρόνια απουσίας, σκέφτηκε να συνδυάσει αυτές τις γεύσεις δημιουργώντας το #coffeeinacone φέρνοντας την καινοτομία και τον ενθουσιασμό στη βιομηχανία του καφέ.

Το #coffeeinacone είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Καφές, καπουτσίνο ή εσπρέσο, μέσα σε ένα χωνάκι παγωτού επικαλυμμένο με σοκολάτα. Αρχικά διαπίστωσαν ότι οι συνηθισμένοι κώνοι θα ήταν μια καταστροφή γι’ αυτό θα έπρεπε να είναι εφευρετικοί. Η σκέψη του Dayne Levinrad ήταν να κάνουν τους δικούς τους κώνους και να χρησιμοποιούν τέσσερα στρώματα σοκολάτας για να ενισχυθούν, προσθέτοντας διαφορετικές ποσότητες κακάο σε κάθε στρώμα της επικάλυψης έτσι ώστε να γίνει «στεγανό» και να μην λιώσει από τη θερμοκρασία του καφέ.

Όμως, ακόμα κι έτσι, ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι πελάτες έχουν μόνο 10 λεπτά για να απολαύσουν.

Ο Dayne Levinrad ισχυρίζεται ότι η καινοτομία του είναι ο πιο «instagrammed» καφέ στον κόσμο με πάνω από 1 εκατομμύριο εικόνες #coffeeinacone.

 


 


 


 


 


 

Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ

Πηγή

loading...

Δεν θα αγοράσετε «ποτέ ξανά» Μανταρίνια. Φυτέψτε τα σε μια γλάστρα και θα έχετε πάντα εκατοντάδες από αυτά!!

Έτσι μας ΚΛΕΒΟΥΝ στο ζύγισμα! Δείτε την ΑΠΑΤΗ που κάνουν με τις ζυγαριές!