,

Γιαγιά καθυστερεί τον Κόσμο επειδή θέλει να πληρώσει με κέρματα. Δείτε ΤΙ της είπε μια Μαμά που περίμενε στην Ουρά!

Η Sarah Bigler έγινε έξω φρενών καθώς περίμενε στην ουρά από ένα κατάστημα, καθώς μία ηλικιωμένη καθυστερούσε την ουρά γιατί ήθελε να πληρώσει με κέρματα.«Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μπροστά μου έκανε πολύ ώρα και είδα ότι ήθελε να πληρώσει με κέρματα«, δήλωσε η Bigler. «Στην αρχή ήμουν εκνευρισμένη και ενοχλημένη γιατί είχα μία πολύ κουραστική μέρα.»

Τότε η Bigler παρατηρήσε τον ταμία, που προσπαθούσε να επισπεύσει την διαδικασία, βοηθώντας την ηλικιωμένη αργά και υπομονετικά.

«Είδα τον νεαρό υπάλληλο να βοηθάει την γυναίκα, μετρώντας τα κέρματα της τόσο τρυφερά και υπομονετικά από τα τρεμάμενα χέρια της. Τον άκουσα κατ” επανάληψη να λέει “ναι, κυρία”» έγραψε η Bigler στη σελίδα της στο Facebook. «Όταν τον ρώτησε αν έφταναν τα χρήματά της για ν” αγοράσει μία ακόμη σακούλα, αυτός της απάντησε “ναι” και πήγε δύο ταμεία μπροστά για να πάρει μία σακούλα και στη συνέχεια έβαλε τα ψώνια της μέσα.»

Την είχε εντυπωσιάσει το ήθος και οι τρόποι του ταμία και ο νεαρός ήταν καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά της, απ” ότι αυτή η ίδια.

«Συνέχεια μου ζητούσε συγνώμη, αλλά της έλεγα πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα«, είπε ο Gilbert. «Αντιμετωπίζω τον καθένα με τον ίδιο σεβασμό που δείχνω και στη γιαγιά μου.»

Η ιστορία που μοιράστηκε η Bigler στο Facebook έγινε viral. Από τότε έδωσε στον ταμία μία θέση στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν περιστασιακά. Ο άντρας είναι πλέον τεχνικός στη φροντίδα των ασθενών. Το νοσοκομείο πληρώνει για την εκπαίδευσή του, έτσι ώστε ο 20χρονος να μπορέσει να γίνει νοσηλευτής.

source

loading...

Η Σοφίτα τους ήταν Κλειστή για 70 Χρόνια. Όταν αποφάσισαν να δουν ΤΙ έχει μέσα, Πάγωσαν με ΑΥΤΟ που Αντίκρισαν!

«Έχω να κάνω μπάνιο 25 χρόνια..» – Η δήλωση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού που μας παραξένεψε [Εικόνα]