Δείτε την εξωφρενική αλλαγή που έκανε στο σώμα της η Μαρία Κορινθίου. – «Σοκάρομαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη»

Η Μαρία Κορινθίου δεν συνηθίζει να μας σοκάρει με τις αλλαγές στην εμφάνισή της, αλλά τώρα κατάφερε να σοκαριστεί και η ίδια  μόλις είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Δεν το πίστευε όσο και αν το έβλεπε με τα μάτια της. «Σοκάρομαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη» δήλωσε σε συνέντευξή της.

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας των Mi-Ro το βράδυ της Κυριακής με τουρμπάνι. Οι λεπτομέρειες πρόδωσαν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της… Η ηθοποιός έγινε ξανθιά!

Προκειμένου να υποδυθεί όσο πιο πιστά μπορεί τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην παράσταση «Η νεράϊδα και το παλικάρι», η Μαρία Κορινθίου έβαψε τα μαλλιά της ξανθά. Την αποκάλυψη κάνει η ηθοποιός στο Down Town που κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη. Το zappIT εξασφάλισε και σας παρουσιάζει πρώτο το εξώφυλλο του περιοδικού.

«Σοκάρομαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη», δηλώνει η Μαρία Κορινθίου. Εσάς, πώς σας φαίνεται;

Διαβάστε την συνέχεια εδω
TiNaLeme

Γράφτηκε απο TiNaLeme

Ότι δεν πρέπει να υπογράφετε θα το δείτε εδώ!

Χωρίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την 31 χρόνια μικρότερή του σύζυγο

Τι έγινε ρε παιδιά με τον Άδωνη μήπως έκανε μεταγραφή στον Σύριζα. Δείτε τι τούρτα του έφτιαξαν οι επιτελείς του για τα γενέθλιά του!!!