,

Κοίταξε το νεογέννητο Μωρό και Κατάλαβε πως ΔΕΝ ήταν δικό της. Μόλις της έδωσαν τα Αποτελέσματα του τεστ DNA, Πάγωσε!

Ο Rich Cushworth και η γυναίκα του, Mercy Casanalles, ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο όταν γνωρίστηκαν σε ένα χριστιανικό σχολείο στο Ντάλας. Όταν έμεινε έγκυος η Mercy, έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα της για να γεννήσει, αφού ήταν στο Τέξας με προσωρινή βίζα από το El Salvador.

Ο Rich έμεινε στις ΗΠΑ και περίμενε να επιστρέψει η γυναίκα του. Ωστόσο, μόλις η νοσοκόμα έδωσε στην Mercy τον νεογέννητο γιο της, Jacob, εκείνη κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. “Όταν τον πήρα στα χέρια μου, είπα “Αυτό δεν είναι το παιδί μου’”, είπε η Mercy στο WFAA.

Kάποιο ένστικτο, ίσως μητρικό, της είπε ότι αυτό δεν ήταν το παιδί της. Αλλά τι θα μπορούσε να πει; Έτσι, πήρε το μωρό σπίτι της.
Ήταν όμως κάτι που δεν μπορούσε να αγνοήσει. Μετά από κάνα δυο μήνες, η Mercy έκανε τεστ DNA. Ο Jacob δεν ήταν γιος τους. Το ήξερε πάντα, αλλά δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτεί.

Είτε ήταν βιολογικό παιδί τους, είτε όχι, η Mercy και ο Rich είχαν δεθεί πολύ μαζί του. Το μόνο ερώτημα ήταν: πού ήταν ο βιολογικός γιος τους;

Αφού βρήκαν τις αρμόδιες αρχές, η Mercy και ο Rich επέστρεψαν τον Jacob στην βιολογική του οικογένεια. Ωστόσο, η κυβέρνηση του El Salvador δεν ήταν φιλόξενη με τον γιο τους, Moses. Αρνήθηκαν να του δώσουν πιστοποιητικό γέννησης ή διαβατήριο για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για έναν χρόνο.

Μετά από μια μεγάλη μάχη με το κράτος, ο Rich και η Mercy επέστρεψαν σπίτι με το μωρό τους. “Είμαστε πολύ ευγνώμονες και ευτυχισμένοι”, είπε ο Rich.

Δείτε την εκπληκτική τους ιστορία!

Πηγή

loading...

O απόλυτος λευκός κορμός με 3 υλικά για να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Τα 10 μεγαλύτερα ζώα που περπάτησαν πάνω στην Γη! (video)