,

Ο “Ακίνδυνος” Βήχας του Μωρού Χειροτέρευε Συνεχώς, Μέχρι που η Μαμά Ανακάλυψε Κάτι Τρομερό στη Κούνια του

Η Melissa Mead ανησυχούσε για τον τρομερό βήχα του ενός έτους γιου της, του William. Όταν τον πήγε στο γιατρό, της είπαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Αλλά ο βήχας του παιδιού χειροτέρευε συνεχώς.

Η Melissa τον ξαναπήγε σε γιατρό και εκείνος της είπε ότι ο βήχας είναι ακίνδυνος, αλλά αυτή η ιστορία είχε τραγικό επίλογο. Τώρα η Melissa έχει να μοιραστεί ένα συγκλονιστικό μήνυμα με όσους βλέπουν το βίντεό της. Ελπίζει ότι μπορεί να αποτρέψει να συμβούν παρόμοια περιστατικά σε άλλες οικογένειες.

Ο William πέθανε από σηψαιμία, από ένα απόστημα στον πνεύμονά του, που ήταν και η αιτία του θανάτου του. Η απώλεια ενός παιδιού είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Αλλά πόσο τρομερό είναι, όταν ο θάνατος του παιδιού θα μπορούσε να αποτραπεί;

Παρακολουθήστε το μήνυμα που θέλει να μοιραστεί αυτή η τραγική μητέρα, που ελπίζει τώρα να ενημερώσει τον κόσμο μέσω της δικής της συγκλονιστικής εμπειρίας.

Credit: hefty.co

source

loading...

Φαίνονται σαν 2 Φυσιολογικά Αγόρια. Μόλις όμως πέσει το Σκοτάδι, αυτό που τους Συμβαίνει είναι Ανατριχιαστικό!

Όταν είδε τις ακτινογραφίες του, του κόπηκαν τα πόδια.. Σκουλήκια του έτρωγαν τα σωθικά και ο λόγος κάτι που πολλοί από εμάς τρώμε κάποιες φορές!