Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε δικηγόρος του Ριχάρδου: «Έχει πάλλευκο ποινικό μητρώο»

Την υπεράσπιση του διάσημου ενεχυροδανειστή Ριχάρδου, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας.«Ο εντολέας μας έχει πάλλευκο ποινικό μητρώο και ουδέποτε έχει απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη, όσο και την νομιμότητα των επιχειρηματικών του ενεργειών, οι οποίες ελέγχονται από όλους τους θεσμικούς φορείς της χώρας», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια.

Πιο συγκεκριμένη, στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια επισημαίνεται πως:

“Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε το έργο της προβολής των υπερασπιστικών δικαιωμάτων του μεγαλυτέρου επιχειρηματία νόμιμων εξαγωγών χρυσού και διαχειρίσεως 100 ιδιόκτητων ενεχυροδανειστηρίων, τα οποία λειτουργούν με νόμιμη άδεια σε όλες τις πρωτεύουσες όλων των νομών της χώρας, κου Ριχάρδου Μ.

Ο εντολέας μας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να κατανοήσει τόσο την προσωπικότητα του εντολέως μας, ο οποίος έχει πάλλευκο ποινικό μητρώο και ουδέποτε έχει απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη, όσο και την νομιμότητα των επιχειρηματικών του ενεργειών, οι οποίες ελέγχονται από όλους τους θεσμικούς φορείς της χώρας”.

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδω
Σαντρα Μακρή

Γράφτηκε απο Σαντρα Μακρή

Ο μικρη μας Σάντρα. Ακόμα μαθαίνει και θέλει να γίνει κάποια στιγμή Αρχισυντάκτης σε περιοδικό στην Αμερική ......... στο βαθύ μέλλον...

Οι τελευταίες χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές του Ριχάρδου σε Σύρο και Μύκονο

Ριχάρδος: Αυτή είναι η Υπερπολυτελής Βίλα του στη Σαρωνίδα! Η Χρυσή Πόρτα και η Πισινά μας Έκοψαν την Ανάσα [βίντεο]