,

Πέρασαν 19 χρόνια από το θρυλικό χαστούκι της Αναστασίας Αθήνη Τσούνη στη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στη Στοά του Βιβλίου (video)

Ήταν η μία, η μοναδική η ανεπανάληπτη. Η στιγμή που η κάμερα κατέγραψε το γεγονός της χρονιάς. Το 1997 σημαδεύτηκε από το χαστούκι της Αναστασίας Αθήνη Τσούνη με αποδέκτη την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. 10 Οκτωβρίου στη Στοά του Βιβλίου κι όλοι πίστευαν πως είναι μία ήρεμη εκδήλωση με χαρήκαμε και γεια σας. Όχι αγάπη μου. Η Αθήνη Τσούνη θα έγραφε ιστορία.

”Εγώ δεν καταδέχομαι να πάρω αυτό το βιβλίο” είπε και το μόνο που ακούστηκε στη συνέχεια ήταν κάτι παρατεταμένα ιιιιιιιιιιιιιι που συνοδεύτηκαν από κάτι παρατεταμένα ααααααααα. Και η Δήμητρα κάγκελο.

Ακούστε με για να σας θυμίσω τα γεγονότα. Η Δήμητρα είχε γράψει ένα βιβλίο με τίτλο ”10 χρόνια και 54 μέρες” (όσες χρειάστηκε για να ξεχάσει). Είχε που λέτε το βιβλίο και θέλησε να υπογράψει κάποια από αυτά να ευχαριστηθεί και το κοινό.

Ανάμεσα στους φανς και η Αναστασία Αθήνη Τσούνη (τι εξαιρετικό όνομα είναι αυτό). Η χαρακτηριστική κοτσίδα πλησίασε κι αφού ξεστόμισε την ατάκα κόλαφο, άπλωσε το χέρι και χαστούκισε την άναυδη Δήμητρα. Κι από την καλή κι από την ανάποδη. Μαεστρία.

Το οπισθόφυλλο του βιβλίου ανέφερε: ”(…)όταν άπλωνε τα χέρια με το μαγικό τρόπο που μόνο αυτός γνώριζε, τότε που λες και τους αγκάλιαζε όλους και τον αγκάλιαζε και ο κόσμος.” Το διαβάσατε; Ακριβώς το αντίθετο για τη Δήμητρα. Από πού της ήρθε δεν ήξερε. Έτρεξαν οι γύρω να την συγκρατήσουν αλλά το κακό είχε γίνει και μάλιστα on camera.

Απολαυστική η Μαλβίνα Κάραλη σχολίασε το περιστατικό λέγοντας ”Και ξάφνου έρχεται η αποκατινή με την κοτσίδα και μου βαράει μία και είδα τον Ντοστογιέφσκι φαντάρο και μία γέφυρα που είχα στα δόντια τη βρήκαν την επόμενη μέρα στη φωλιά του Λιάκουρα στην Ελευσίνα.”

Πηγή

loading...

Αυτές είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ πεθερές του κόσμου – Δείτε που έφτασε η ΚΑΚΙΑ τους… [photos]

Αυτό κι αν είναι Απίστευτο: Δείτε τι βρήκαν στο Βυθό του τριγώνου των Βερμούδων! (Εικόνες)