,

Παίρνει τα Ασπράδια από τα Αυγά και τα Τοποθετεί στο Πιάτο. Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς.

Αν σας αρέσουν τα αυγά, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή για ένα ιδιαίτερο ορεκτικό για οποιοδήποτε τραπέζι. Θα χρειαστείτε μια δωδεκάδα αυγά, ένα βάζο μαγιονέζα, πάπρικα, κόλιαντρο και πικάντικη ή καυτερή σάλτσα τσίλι.

Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν, τα βάζουμε σε παγωμένο νερό για να μπορούμε να τα καθαρίσουμε, και στη συνέχεια αφαιρούμε τα τσόφλια. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε όλα τα βήματα της συνταγής. Θα δοκιμάσετε να φτιάξετε αυτή τη νέα συνταγή;

Αν είστε λάτρης των καυτερών, σίγουρα θα πρέπει να τη δοκιμάσετε και να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook!

loading…

ΠΗΓΗ

loading...

Απίστευτο: Το λάθος που όλοι κάνουμε τόσα χρόνια στο τηγάνισμα της πατάτας! Η λεπτομέρεια που τα ανατρέπει όλα!

Ψήνει ένα συνηθισμένο κέικ και το γεμίζει τρύπες. Το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!