Ποια από εμάς δεν ονειρεύεται γερά και μακριά μαλλιά, με λιγότερες γκρίζες τρίχες, που λάμπουν όλο υγεία; Το μυστικό φαίνεται να κρύβεται στο χυμό του κόκκινου κρεμμυδιού, ο οποίος σταματάει την ανάπτυξη των λευκών τριχών, μειώνει την τριχόπτωση και επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών αν επιθυμείτε να τα μακρύνετε. Σίγουρα όλα εξαρτώνται από τα γονίδια, αλλά οι καιρικές συνθήκες και όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε επιβραδύνουν την ανάπτυξη των μαλλιών μας και τα κάνουν άτονα, θαμπά, εύθραυστα. Οπότε γιατί να μην τους προσφέρουμε ένα μικρό τονωτικό που η γιαγιά μας το ήξερε ήδη;

Κι είναι τόσο απλό, οικονομικό και εύκολο.

With-The-Help-Of-This-Recipe-Your-Hair-Will-Grow-A-Lot-Faster

Σύμφωνα με έρευνες το κόκκινο κρεμμύδι εμποδίζει κατά 87% την τριχόπτωση και οι δερματολόγοι λένε πως μόνο καλό μπορεί να κάνει στο τριχωτό του κεφαλιού και στην ίδια την τρίχα. Ο χυμός κόκκινου κρεμμυδιού ευνοεί την ανάπτυξη κολλαγόνου που είναι σημαντική για να μακρύνουν να τα μαλλιά σας και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό, κάνοντας δυνατό το δέρμα που συγκρατεί τις ρίζες. Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και εμποδίζει τις μολύνσεις. Όσες το δοκίμασαν είδαν αποτελέσματα μετά από μόλις ένα μήνα! Για να δούμε λοιπόν πώς θα το πετύχετε!

Συνταγή:

Φτιάξτε χυμό από 2 ως 4 κρεμμύδια, χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ ή αποχυμωτή. Ανακατέψτε μέσα στο χυμό μία κουταλιά σούπας μέλι. Κάντε μασάζ στο κεφάλι με το μίγμα και αφήστε το για μισή ώρα. Μπορεί να είναι έντονη η μυρωδιά αλλά θα σας αποζημειώσει. Αν δεν βιάζεστε, αφήστε το για μία ώρα. Ξεπλύνετε με νερό. Το ιδανικό είναι να εφαρμόζετε αυτή τη φυσική μάσκα 2-3 φορές το μήνα!

Πηγή: διαφορετικό

loading...